Klimaatadaptieve oplossingen

Lichtgroene druppel beeldmerk van RegenGroen
4 tot 8% waardevermeerdering van pand met een groendak

Klaar voor de toekomst met RegenGroen

RegenGroen, de klimaatadaptieve projectmanager die verder kijkt dan groen alleen. Compleet geïntegreerde oplossingen. Kwalitatieve producten en partners. Een soepel proces van begin tot eind. Dat maakt ons bijzonder. Onze belofte? Totale ontzorging. RegenGroen legt de puzzel van efficiëntie en kosten, zodat jij uiteindelijk de voordelen plukt.

Vanuit welke rol zoek jij advies?

Ik werk bij een gemeente

municipal icoon

Ik werk bij een woningcorporatie

housing icoon

Ik ben eigenaar van een bedrijfspand

business and trade icoon

Ik ben projectontwikkelaar

briefing icoon
RegenGroen blad

Oplossingen

Wij bieden klimaatadaptieve oplossingen. Vergroening in combinatie met regenwatersystemen. Voor bedrijfspanden, kantoorgebouwen, industrieterreinen en overige stedelijke omgevingen. Van deskundig advies tot de feilloze uitvoering én begeleiding bij subsidieaanvragen. Zo werken we aan een groenere wereld. Samen met jou.

Regenwatersystemen

Maak gebruik van slimme regenwatersystemen om kostbaar regenwater op te vangen en te hergebruiken voor diverse doeleinden.

Groene gevels

Transformeer saaie gevels in levendige groene oases die de luchtkwaliteit verbeteren, biodiversiteit stimuleren en energie besparen.

Groene daken

Plaats een groen dak voor verkoeling, opname van regenwater, betere isolatie, ondersteuning van biodiversiteit en langere levensduur van het dak.

Groene omgeving

Creëer een gezondere en duurzamere leefomgeving met groene initiatieven, zoals het planten van bomen of de aanleg van groene parkeerplaatsen en parken.

Werkwijze

Vrijblijvend kennismaken

Bij RegenGroen starten we met koffie en een goed gesprek. Hierin leggen we de basis voor een solide samenwerking. Door elkaar te leren kennen, zorgen we voor duidelijke afstemming en een vliegende start.

Informeren & adviseren

We geven informatie over de verschillende mogelijkheden. Een persoonlijk advies volgt over o.a. maatregelen, kosten, functionaliteit en meer. Daarna vragen we offertes bij onze leveranciers op.

Coördineren & begeleiden

Offerte akkoord? We zetten het ‘echte’ werk in gang. Gedetailleerde plannen, vlekkeloze voorbereiding en zorgvuldige coördinatie, met heldere communicatie over elke stap. Vragen? Vraag maar raak!

Complete realisatie

Het moment waarop we hebben gewacht. De installatie start, en binnen no-time is jouw pand klimaatadaptief. RegenGroen zorgt voor een soepele uitvoer van jouw project. En ook na oplevering kun je bij ons terecht!
RegenGroen blad
Joep Gregoire, oprichter van RegenGroen
4 tot 8% waardevermeerdering van pand met een groendak

Zet vandaag nog de eerste stap!
Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.

Aan de slag!over ons