Pandeigenaren

"Duurzaam ondernemen betekent geld besparen en tegelijkertijd investeren in een gezondere werkomgeving. Goed voor medewerkers én prettig voor het milieu."

business and trade icoon

RegenGroen vergroent jouw bedrijfspand

Bedrijfseigenaren staan voor grote uitdagingen

Met onze klimaatadaptieve maatregelen helpen we bedrijven om hun bedrijfspanden te transformeren tot groene voorbeelden. Dit gaat verder dan alleen kostenbesparing; het is een investering in een duurzame toekomst. Met groene infrastructuur zoals regenwatervoorzieningen en groene daken en gevels, kunnen bedrijven hun ecologische voetafdruk verkleinen. Maar ook hun operationele kosten verminderen en een positieve impact hebben op de samenleving.

onze oplossingen

Regenwatersystemen

Maak gebruik van slimme regenwatersystemen om kostbaar regenwater op te vangen en te hergebruiken voor diverse doeleinden.

Groene gevels

Transformeer saaie gevels in levendige groene oases die de luchtkwaliteit verbeteren, biodiversiteit stimuleren en energie besparen.

Groene daken

Plaats een groen dak voor verkoeling, opname van regenwater, betere isolatie, ondersteuning van biodiversiteit en langere levensduur.

Groene omgeving

Creëer een gezondere en duurzamere leefomgeving met groene initiatieven, zoals het planten van bomen of de aanleg van groene parkeerplaatsen en parken.