RegenGroen inspireert ON12-ondernemers met presentatie over klimaatadaptieve maatregelen

Lichtgroene druppel beeldmerk van RegenGroen

Op 5 maart heeft RegenGroen een presentatie gegeven voor de ondernemers van ON12, waarbij de focus lag op klimaatadaptieve maatregelen.

Het doel van de presentatie was om ondernemers te enthousiasmeren voor deelname aan een water-groen traject, waarbij zij worden geïnformeerd over de mogelijkheden en voordelen van klimaatadaptieve maatregelen.

Tijdens de presentatie werden ondernemers geïnformeerd over het belang van klimaatadaptatie in het licht van de toenemende uitdagingen zoals extreme weersomstandigheden en klimaatverandering. RegenGroen benadrukte de voordelen van het integreren van groene oplossingen en watermanagementtechnieken om bedrijventerreinen veerkrachtiger en duurzamer te maken.

Het water-groen traject biedt ondernemers de mogelijkheid om kennis op te doen over verschillende klimaatadaptieve maatregelen en hoe deze toegepast kunnen worden op hun specifieke situaties en wensen. Het uiteindelijke doel is om deze maatregelen te implementeren en zo de vruchten te kunnen plukken van een groenere en toekomstbestendige bedrijfsvoering.

Naar aanleiding van de presentatie hebben diverse bedrijven besloten samen met RegenGroen het water-groene traject in te gaan. RegenGroen kijkt er naar uit om samen te werken met deze ON12-ondernemers en gezamenlijk bij te dragen aan een duurzamere en klimaatbestendige toekomst!


Joep Gregoire – oprichter RegenGroen