Woningcorporaties

"We bouwen aan huizen die niet alleen beschermen, maar ook de natuur omarmen. Een thuis waar groen comfort biedt voor vandaag en morgen!"

housing icoon

RegenGroen verbetert comfort en verlaagt kosten

Woningen vormen de kern van duurzame gemeenschappen

Een huis is meer dan stenen; het is een veilige plek voor bewoners. Maatregelen zijn essentieel om woningen te beschermen tegen de gevolgen van klimaatverandering. De oplossingen van RegenGroen verbeteren niet alleen het woongenot, maar verlagen ook de energiekosten. Kortom, een comfortabelere én kostenefficiëntere toekomst voor iedere bewoner.

onze oplossingen

Regenwatersystemen

Maak gebruik van slimme regenwatersystemen om kostbaar regenwater op te vangen en te hergebruiken voor diverse doeleinden.

Groene gevels

Transformeer saaie gevels in levendige groene oases die de luchtkwaliteit verbeteren, biodiversiteit stimuleren en energie besparen.

Groene daken

Plaats een groen dak voor verkoeling, opname van regenwater, betere isolatie, ondersteuning van biodiversiteit en langere levensduur van het dak.

Groene omgeving

Creëer een gezondere en duurzamere leefomgeving met groene initiatieven, zoals het planten van bomen of de aanleg van groene parkeerplaatsen en parken.