Gemeenten

"Elke groene stap betekent een sprong voorwaarts naar een duurzamere toekomst. Samen werken we aan een betere en veerkrachtigere leefomgeving."

municipal icoon

RegenGroen stimuleert een groene, gezonde leefomgeving

Gemeenten staan aan de frontlinie van klimaatverandering

Klimaatverandering laat haar sporen na in onze leefomgeving. Gemeenten staan voor de opgave om de negatieve effecten van extreme weersomstandigheden te verminderen. Investeren in klimaatadaptatie is de sleutel tot een groenere, gezondere omgeving voor bewoners. Van slimme regenwatersystemen tot groene daken en gevels, de oplossingen van RegenGroen maken steden weerbaarder tegen de uitdagingen van morgen.

onze oplossingen

Regenwatersystemen

Maak gebruik van slimme regenwatersystemen om kostbaar regenwater op te vangen en te hergebruiken voor diverse doeleinden.

Groene gevels

Transformeer saaie gevels in levendige groene oases die de luchtkwaliteit verbeteren, biodiversiteit stimuleren en energie besparen.

Groene daken

Plaats een groen dak voor verkoeling, opname van regenwater, betere isolatie, ondersteuning van biodiversiteit en langere levensduur van het dak.

Groene omgeving

Creëer een gezondere en duurzamere leefomgeving met groene initiatieven, zoals het planten van bomen of de aanleg van groene parkeerplaatsen en parken.